WEDSTRIJD ZVC Mannschaft Kortessem - FC Dynamic Houthalen  4 - 6  (1-0)

DATUM 08-10-2010  21:45

DOELPUNTEN

VERSLAG Na onze mooie start met een 6 op 6 moesten wij ons opmaken voor de moeilijke uit wedstrijd tegen Mannschaft Kortessem. Dit sterk team heeft zowat hetzelfde parcour als ons afgewerkt want in 2007/2008 stonden beide teams nog tegenover elkaar in Derde Provinciale. Vorig seizoen werd Kortessem terecht kampioen in Eerste Provinciale en konden ze maar liefst Twee keer tegen ons winnen. Maar dit seizoen begon kortessem met een 3 op 9 aan de competitie en was een overwinning meer dan welkom. Maar ook wij wilde graag winnen na de Twee nederlagen van vorig jaar. Beide teams begonnen dan ook zeer gemotiveerd aan de wedstrijd die aan een snel tempo begon met kansen aam beide kanten maar de 2 alerte doelmanen zorgden ervoor dat er in de Eerste helft bijna niet gescoord werd enkel de thuisclub kon net voor rust de 1 - 0 scoren via Kenny Sleypen. Na de rust namen wij de wedstrijd in handen wat resulteerde in Twee doepunten binnen de Vijf minuten, eerst Porco Sandro met de 1 - 1 en even later Holtappels tim met de 1 - 2. Maar de thuis club gaf zich niet gewonnen en kwam even later op gelijke hoogte 2 - 2 door Jurgen Klawitter en alles was weer te herdoen. Vanaf dan ging het scoren vlot voor beide teams. Wij konden wederom op voorsprong komen via Van Den Eynde Andreas 2 - 3. Amper 1 minuut later weer gelijk door Kenneth Princen 3 - 3. En halverwege de Eerste helft konden wij voor de Derde keer op voorsprong komen via Porco Sandro 3 - 4. Maar even later maakte wij onze Zesde fout en vervolgens onze Zevende fout. Het resultaat was dat de thuisclub Twee 10 meters kon nemen de Eerste ging binnen via Peter Adams 4 - 4 en de Tweede werd gepakt door doelman Ben Jeuris. Maar in een spanende slot fase konden wij alsnog de 3 punten meenemen door nog Twee keer te scoren, eerst Poncelet Nick met de 4 - 5 en in de laatste minuut Holtappels Tim met 4 - 6. Wij doen een uitstekende zaak en staan met een mooie 9 op 9 beter dan wij hadden verwacht.